Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Worstel voorstelling Holland Festival

  • Ralph

    Het Holland Festival heeft dit jaar, op 18 en 19 juni, een voorstelling op het programma staan die voor worstelaars extra interessant is.

    De voorstelling wordt als volgt omschreven:

    Accordion Wrestling door Kimmo Pohjonen & Helsinki Nelson

    Het zou een sterk verhaal kunnen zijn, maar worstelen en de accordeon gaan samen echt een hele tijd terug. Tenminste, in Finland. Tussen de jaren twintig en zestig van de vorige eeuw werden worstelwedstrijden hier begeleid door de accordeon. De accordeonisten waren zelfs beroemdheden die naast de worstelaars op de affiches aangekondigd stonden. Ook omdat de worstelwedstrijden werden gevolgd door dansavonden, waar de meisjes op af moesten komen. Een goede accordeonist was hiervoor onmisbaar. Accordeonist Kimmo Pohjonen en de worstelaars van Helsinki

    Nelson doen die traditie herleven en brengen deze uptodate in een voorstelling van fysiek muziektheater, met live muziek en gechoreografeerd worstelen op een elektronisch versterkte mat.

    Kaarten zijn te verkrijgen via de site van het festival: http://www.hollandfestival.nl

  • JV

    Hij was al een tijdje uitverkocht, maar nu zijn er extra plaatsen beschikbaar!